Get Adobe Flash player

TENIŠKO SREČANJE
Zaključek teniške sezone – TURNIR DVOJIC
Zaključek klubske lige -Posamezno
Zaključek klubske lige -Dvojice
Zaključek klubske lige-Dvojice mešanoV SOBOTO, DNE 03.10.2015 OB 09.00 URI
Spoštovani člani-ce teniškega kluba Mengeš !
    
Za nami je še eno leto rekreacijskega tenisa, ki smo ga odigrali na naših petih teniških igriščih. Upam da je bila ponudba možnosti sodelovanja v različnih oblikah tekmovanja, kakor tudi samih turnirjev teniškega kljuba dovolj pestra, oziroma premalo - preveč!
Ker se spodobi da si za konec poletne sezone še enkrat prekrižamo loparje, te vabim da se v soboto 03.10.15 udeležiš tega srečanja    TURNIRJA DVOJIC- PARE VSAKO IGRO ŽREBAMO, da te stvari ob prijetnem druženju malo prediskutiramo – pridobimo nove pobude, da bo v prihodnji sezoni delovanje kluba še bolj usmerjeno v zadovoljstvo vseh naših članic in članov!Na dan uradnega zaključka še ene zelo uspešne sezone našega teniškega kluba bodo na igriščih 3 in 4 potekali finalni dvoboji v vseh štirih kategorijah klubske lige. Igrišče št. 3 bo rezervirano za mala finala(za tretje mesto), na osrednjem igrišču št. 4 pa bodo velika finala.
Najprej, ob 9.30 se bodo pomerili najboljši štirje v drugi ligi posamezno, ob 11.30 bo sklepno dejanje moških dvojic, ob 13.30 bosta na sporedu atraktivni finalni tekmi v kategoriji mešane dvojice, ob 15.30 pa še odločilni tekmi v prvi ligi posamezno. Po koncu vseh dvobojev nekje okrog 17.30 bo slovesna podelitev medalj in pokalov vsem, ki so najbolj zaznamovali iztekajočo se sezono.
Vljudno vabljen-a!
                                                                                                        
TK Mengeš
Marjan Mušič
ZA HRANO NA DAN TURNIRJA JE POSKRBLJENO !