Get Adobe Flash player


Letos bo organizirana liga parov-dvojice; (moški pari, mešani pari). Prijava najmanj pet parov v vsaki skupini.
Tekmovalci ki se boste prijavili za to tekmovanje se morate zavedati, da je potreben izredno resen pristop do tega tekmovanja, saj se je potrebno dogovoriti za dan srečanja s kar štirimi igralci.Zaradi tega vam svetujem, da bi se ta srečanja odigrala za konec tedna soboto, nedeljo, saj mislim da bi bilo za vse tekmovalce najlažje, kakor tudi pridobiti igrišča, saj so za konec tedna največ prosta. Med tednom bo to težje, saj se igrata dve ligi pod kamniškimi planinami, kakor tudi še liga posamezno ženske, ter liga posamezno moški.
Po zadnjem krogu po razporedu lige, prvo soboto v oktobru bo zaključek te lige, z družabnim srečanjem in proglasitvijo zmagovalcev.
Prijava 10€ za vsakega tekmovalca, oziroma prijavljeni za ligo posamezno 5€ , za resnost sodelovanja v ligi in za zaključek - hrano in pokale.Zadnji rok prijave je najkasneje do 07. maj 2016.
Prijavite se v brunarici, kjer se poravna tudi prijavnina.
Prvo kolo lige se začne 09.maja 2016.Prosim, da ste korektni, saj če ste se odločili igrati v tej ligi se tudi potrudite in odigrate vsa srečanja po razporedu, saj je v nasprotnem primeru nekorekten in neprimeren odnos do nasprotnika - igralca, ki se je prijavil za to tekmovanje in bi rad odigral čim več iger z različnimi nasprotniki - vsa srečanja.VODJE LIGE SO: GAŠPER HREN, TIM JANEŽIČ, IZIDOR GROŠELJ
Lep pozdrav !                                                                               
Marjan Mušič