Get Adobe Flash player

Letos bo organizirana liga pasamezno - ženske, in liga posamezno moški.
Tekmovalke-ci, ki se prijavite za to tekmovanje se morate zavedati, da je potreben izredno resen pristop do tega tekmovanja saj se je potrebno uskladiti -dogovoriti za dan srečanja, odigrat tekme po razporedu.
Zaradi tega vam svetujem, da bi se ta srečanja odigrala za konec tedna soboto, nedeljo, saj mislim da bi bilo za vse tekmovalce najlažje, kakor tudi pridobiti igrišča, saj so za konec tedna največ prosta. Med tednom bo to težje, saj se igrata dve ligi pod kamniškimi planinami, kakor tudi še ligi dvojic.
Po zadnjem krogu po razporedu lige, prvo soboto v oktobru bo zaključek te lige, z družabnim srečanjem in proglasitvijo zmagovalcev.
Prijavavnina 10€ , za resnost sodelovanja, in za zaključek - hrano in pokale.Zadnji rok prijave je najkasneje do 07. maj 2016.
Prijavite se v brunarici, kjer se poravna tudi prijavnina.
Prvo kolo lige se začne od 09.maja 2016 dalje.Prosim, da ste korektni, saj če ste se odločili igrati v tej ligi se tudi potrudite in odigrate vsa srečanja, saj je v nasprotnem primeru nekorekten in neprimeren odnos do nasprotnika - igralca, ki se je prijavil za to tekmovanje in bi rad odigral čim več iger z različnimi nasprotniki - vsa srečanja.
LIGO BODO VODILI: GAŠPER HREN, TIM JANEŽIČ, IZIDOR GROŠELJ
Lep pozdrav !                                                                                  
Marjan Mušič