Get Adobe Flash player

 

TENIŠKO SREČANJE 

Zaključek vseh šestih lig TK Mengeš
Šampanjec turnir dvojic 


V SOBOTO, DNE 08.10.2016 OB 09.00 URI


Spoštovani člani-ce teniškega kluba Mengeš !
    
Za nami je še eno leto rekreacijskega tenisa, ki smo ga odigrali na naših petih teniških igriščih. Upam da je bila ponudba možnosti sodelovanja v različnih oblikah tekmovanja, kakor tudi samih turnirjev teniškega kljuba dovolj pestra, oziroma premalo - preveč! 
Ker se spodobi da si za konec poletne sezone še enkrat prekrižamo loparje, te vabim da se v soboto 08.10.16 udeležiš tega srečanja, da ob prijetnem druženju malo prediskutiramo – pridobimo nove pobude, da bo v prihodnji sezoni delovanje kluba še bolj usmerjeno v zadovoljstvo vseh naših članic in članov!

Ta dan uradnega konca še ene zelo uspešne sezone našega teniškega kluba bo zaznamovan tudi s sklepnimi obračuni v vseh šestih kategorijah interne lige. Ob 9.30 bodo na igriščih 3,4 in 5 tekme za tretje mesto v konkurenci mešanih dvojic ter druge in tretje lige posamezno moški. Čez približno dve uri(11,30) bodo v omenjenih kategorijah finalni obračuni, ob cca 13.30 bodo srečanja za tretje mesto v prvi ligi moški, ženski ligi in moških dvojicah, za konec ob cca 15.30 pa še velika finala v teh kategorijah. Slovesna podelitev pokalov in medalj je načrtovana za 18to uro.

   Vse člane hkrati obveščamo, da bomo to soboto že začeli pobirati prijave z akontacijo(50 evrov) za že sedme klubske priprave; na Velem Lošinju v hotelu Punta in na bližnjih teniških igriščih  se bomo potili od sobote 1. do srede 5. aprila 2017.

Vljudno vabljen-a!
                                                                                                        
TK Mengeš
Marjan Mušič