Get Adobe Flash player

Letos peto leto zapored bo organizirana tudi liga parov-dvojice,

Letošnja novost lige je, da se lahko prijavijo tudi igralci, kateri še nimajo soigralca. Soigralca jim bo določil žreb izmed ostalih igralcev, ki se bodo prav tako prijavili brez soigralca.

Tekmovalci ki se boste prijavili za to tekmovanje se morate zavedati, da je potreben izredno resen pristop do tega tekmovanja, saj se je potrebno dogovoriti za dan srečanja s kar štirimi igralci.

Zaradi tega vam svetujem, da bi se ta srečanja odigrala za konec tedna soboto, nedeljo, saj mislim da bi bilo za vse tekmovalce najlažje, kakor tudi pridobiti igrišča, saj so za konec tedna največ prosta. Med tednom bo to težje, saj se igrata dve ligi pod kamniškimi planinami, kakor tudi še liga posamezno.

Po zadnjem krogu po razporedu lige, prvo soboto v oktobru bo zaključek te lige, z družabnim srečanjem in proglasitvijo zmagovalcev.

Prijava 10€ za vsakega tekmovalca, za resnost sodelovanja v ligi in za zaključek - hrano in pokale.

Zadnji rok prijave je najkasneje do 26. april 2014.

Prijavite se v brunarici, kjer se pridobi tudi potrdilo o plačilu.

Prvo kolo lige se začne maja 2014.

Prosim, da ste korektni, saj če ste se odločili igrati v tej ligi se tudi potrudite in odigrate vsa srečanja po razporedu, saj je v nasprotnem primeru nekorekten in neprimeren odnos do nasprotnika - igralca, ki se je prijavil za to tekmovanje in bi rad odigral čim več iger z različnimi nasprotniki - vsa srečanja.