Get Adobe Flash player

 

Zadnje letošnje teniško dejanje Teniškega kluba, se je odvijalo 16.12.2017 v našem zimskem centru Harmonija.

Kar 41 udeležencev, se je trudilo za prestižno nagrado novoletni challenge.

32 moških ,  ( 16 dvojic ) s stalnim partnerjem in po klasičnem turnirskem sistemu je seveda zaznamoval naš mengeški Federer ( Boštjan Jerman ), ki je popeljal svojega partnerja ( Tomaž Zabret )do nebes, saj je to njegova prva turnirska zmaga. Poraženca finala turnirja ( Gorjanc,Završnik ), kot tudi zmagovalca tolažilne skupine ( Bregar, Jurišič ) in hkrati tretje uvrščena turnirja , pa je čakala tolažilna nagrada.

Ženski del je tekmoval v igri posamezno, v dveh ločenih skupinah vsaka z vsako. Po izločilnih bojih so se uvrstile v polfinale Liza Mušič, Metoda Plevel, Tatjana Jagarinec in Olga Avsenik.

Ogorčeno finale je postregel z izvrstno igro z obeh strani, vendar je morala starejša Olga priznati zmago mlajšj Lizi. Tretjeuvrščeni Tatjana in Metoda sta športno čestitali zmagovalki Lizi in drugouvrščeni Olgi.

Po uradni razglasitvi rezultatov novoletnega turnirja gospoda predsednika Marjana Mušiča, pa je presenetil  naš Stanko, s pobudo o temeljni spravi, katera je požela vsesplošno odobravanje.