Get Adobe Flash player

   Dve dolgi leti smo v TK Mengeš težko pričakovali sezono, ko bo vse steklo kot smo bili vajeni v, sedaj že razmeroma oddaljeni, preteklosti. Letos smo jo dočakali! Da pa ne bi bil šok prehoda v idiliko normalnosti prehud, je za nekaj sivih las vseeno poskrbelo vreme, katerega smo z dobro voljo organizatorjev ter marljivim delom našega Dušana, ki je tudi letos igrišča vrhunsko pripravil, uspeli obvladati in z uvodnim Šampanjec turnirjem začeti, upajmo da, še eno uspešno sezono.

   Organizatorji smo se ob igriščih zbrali že zarana, in sicer v soboto 7. maja, ter zvedavo in tudi nekoliko zaskrbljeno pogledovali v nebo ter na radarsko sliko padavin, ki zaenkrat ni obetala nič hujšega. Počasi so začeli prihajati prvi igralci z njimi pa tudi telefonski klici tistih, ki so v nebo gledali doma. Naposled se nas je zbralo 26 in turnir se je lahko začel. Po treh krogih rednega dela je sledilo četrtfinale, v polfinalu se je kvaliteta iger še dvignila, saj so na igrišča pridišale prve vonjave s Tomaževega žara, ki so navkljub turobnemu vremenu, ustvarjala poletne občutke. Te so ob spodbudah s tribun igralcem v finalu in malem finalu dodale nove energije, pospešile hitrost igre ter doprinesle k zaključku tekem še pred dežjem. Podelitev sta uigrano speljala stari in novi predsednik, ki sta se, celo brez zlorab položaja, uspela oba uvrstiti na oder za zmagovalce. Tretje mesto sta tako zasedla novi prvi mož kluba, Andrej Peterlin, in povratnik v klubske vrste, Stane Žugelj. Na nekoliko višjo stopničko sta se zavihtela Lan Falenti Koncilija in novi član kluba, Peter Kresnik. Na najvišjo stopničko pa sta ponosno stopila stari predsednik, Tim Janežič, in še en novi član, Andrej Schlegel, ki sta ob aplavzu odprla vsak svoj šampanjec ter ga z veseljem podelila med udeležence.

   Na koncu lahko še poudarimo, da smo novo sezono začeli s povsem prenovljenima garderobama in sanitarijami, katere smo s pomočjo naših pridnih članov in prijateljev postopoma obnavljali čez zimo, zato se vsem, ki so pri delu kakorkoli pomagali iskreno zahvaljujemo. Sezono začenjamo tudi z novim predsednikom, Tima Janežiča je po preteku mandata zamenjal Andrej Peterlin, kateremu želimo uspešno delo in verjamemo, da bo klub pod njegovo taktirko še naprej deloval uigrano ter napredoval v nove in nove zmage.    

Tim Janežič